Antena 3 CNN Externe UPDATE. 33 de persoane AU MURIT în urma accidentului aerian din Glasgow

UPDATE. 33 de persoane AU MURIT în urma accidentului aerian din Glasgow

UPDATE. 33 de persoane AU MURIT în urma accidentului aerian din Glasgow
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
30 Noi 2013   •   14:00
UPDATE: Un avion al companiei naţionale din Mozambic, LAM, care zbura spre Angola s-a prăbuşit în nord-estul Namibiei, accidentul soldându-se cu moartea celor 33 de persoane aflate la bord, anunţă autorităţile locale, citate de AFP.
"Echipele trimise la locul accidentului au găsit resturile avionului. Nu există supravieţuitori. Avionul a ars în totalitate", a declarat Willie Bampton, coordonatorul poliţiei din regiunea Kavango.

-------------
 
UPDATE: Cel puţin 32 de persoane au fost spitalizate în urma accidentului aerian produs în oraşul scoţian Glasgow, unde un elicopter al poliţiei s-a prăbuşit pe un club de noapte, relatează Fox News, conform Mediafax.
Numeroase persoane sunt în continuare blocate în club, iar poliţia încearcă să le evacueze.
La bordul elicopterului de tip Eurocopter EC135 T2 erau doi agenţi de poliţie şi pilotul, dar nu se ştie care este starea acestora. Potrivit cotidianului The Daily Telegraph, cei trei ar fi murit în accident.
În momentul prăbuşirii elicopterului, în clubul "The Clutha" din Glasgow erau aproximativ 120 de persoane.

-------------

Un elicopter s-a prăbuşit peste clădirea unui bar de pe malul râului Clyde în Glasgow, Scoţia, transmite BBC News, conform Mediafax.
Jim Murphy, un parlamentar laburist, a declarat că conducea prin acest cartier "pentru câteva secunde când am văzut ceea ce părea a fi un elicopter prăbuşit peste un pub". Conform acestuia, ar fi mai mulţi răniţi.
Acesta a declarat pentru BBC News Channel că brigada de pompieri i-a spus că un accident de elicopter a avut loc.
Acesta a declarat că "o mulţime de oameni" se îmbulzeau afară din bar. Conform lui, aproimativ 40 de pompieri se aflau la faţa locului iar trecătorii acordau ajutor.
Un responsabil al Serviciilor de Urgenţă scoţiene a declarat: "Pot confirma că avem oameni la faţa locului". "Este desigur un incident major. Sunt mai multe autospeciale la faţa locului: 15 maşini de pompieri şi alte servicii speciale".
"Nu pot confirma că există răniţi", a mai declarat responsabilul.
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close