Antena 3 CNN Externe UPDATE. Administraţia Prezidenţială din Africa de Sud INFIRMĂ că Mandela ar fi fost externat din spital

UPDATE. Administraţia Prezidenţială din Africa de Sud INFIRMĂ că Mandela ar fi fost externat din spital

UPDATE. Administraţia Prezidenţială din Africa de Sud INFIRMĂ că Mandela ar fi fost externat din spital
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
31 Aug 2013   •   10:55
UPDATE 10:55 - Administraţia Prezidenţială din Africa de Sud infirmă informaţiile apărute în presă conform cărora Nelson Mandela ar fi fost externat din spital şi ar fi ajuns acasă. 
 
Două surse apropiate de Nelson Mandela au declarat, pentru CNN, că acesta a fost externat şi a ajuns la casa din Johannesburg. În urma acestor informaţii, Administraţia Prezidenţială a publicat un comunicat în care dezminte aceste informaţii. 
 
"Madiba este încă în spitalul din Pretoria, rămâne în stare critică dar stabilă. Sunt momente când starea sa de sănătate se înrăutăţeşte, dar răspunde la tratamentul medical". 

------------

Fostul preşedinte sud-african, Nelson Mandela, a fost externat şi a revenit acasă, după ce a stat mai mult timp internat în spital, conform unor surse apropiate de Mandela, citate de BBC
 
Fostul şef de stat, în vârstă de 95 de ani, a fost internat pentru probleme cauzate de o infecţie, la data de 8 iunie. 
 
Săptămâna trecută se spunea că Mandela este în stare critică dar stabilă şi că demonstrează o mare rezistenţă. De la acel moment nu au mai date publicităţii alte date privind starea de sănătate. 
 
Primul preşedinte de culoare al ţării, Nelson Mandela, este privit de aproape toată ţara ca fiind "părintele naţiunii".
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close