Antena 3 CNN Externe UPDATE: Bilanţul atentatelor din Turcia depăşeşte 40 de morţi

UPDATE: Bilanţul atentatelor din Turcia depăşeşte 40 de morţi

UPDATE: Bilanţul atentatelor din Turcia depăşeşte 40 de morţi
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
11 Mai 2013   •   17:50
Update 17:50 - Bilanţul atentatelor comise în Turcia, la frontiera cu Siria, depăşeşte 40 de morţi, afirmă ministrul turc de Interne, Muammer Guler, citat de ziarul Hurriyet.
"Cel puţin 40 de persoane au fost ucise, alte 100 au fost rănite", a declarat Muammer Güler.

-------------------

Update 15:55
- Cel puţin 13 persoane au fost ucise în exploziile produse sâmbătă într-un sat din Turcia situat la frontiera cu Siria, anunţă Ministerul turc de Interne, citat de AFP.
"Din păcate, avem 13 morţi şi 22 de răniţi", a declarat ministrul turc de Interne.

-------------------

Patru explozii au avut loc sâmbătă într-un sat din sudul Turciei, la frontiera cu Siria, anunţă postul turc NTV, conform Mediafax.
 
Exploziile au fost provocate de vehicule-capcană, afirmă ministrul turc de Interne, Muammer Guler.
Cele patru deflagraţii au avut loc la ora 13.45 (13.45, ora României), în apropierea Primăriei localităţii Reyhanli, situată în provincia Hatay, la câţiva kilometri de graniţa cu Siria.
Cel puţin patru persoane au fost ucise, iar alte 18 au fost rănite în exploziile produse în localitatea Reyhanli, situată în provincia Hatay, la câţiva kilometri de graniţa cu Siria.
Siria se confruntă, de peste doi ani, cu revolte reprimate violent şi cu confruntări armate între serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad şi forţele militare ale opoziţiei. Bilanţul confruntărilor este, potrivit estimărilor ONU, de peste 70.000 de morţi.
 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close