Antena 3 CNN Externe UPDATE. Cel puţin 12 morţi, în atacul armat dintr-o unitate militară din Washington DC. Autorul atacului, decedat

UPDATE. Cel puţin 12 morţi, în atacul armat dintr-o unitate militară din Washington DC. Autorul atacului, decedat

UPDATE. Cel puţin 12 morţi, în atacul armat dintr-o unitate militară din Washington DC. Autorul atacului, decedat
Sursa foto: Foto: search.wally.tv
de M.Z.    |    16 Sep 2013   •   22:18
Update 22.18 - Cel puţin 12 persoane, inclusiv presupusul autor al atacului, au fost ucise, iar numeroase altele au fost rănite în incidentele armate comise luni la o bază navală din Washington, afirmă primarul oraşului, Vincent Gray, citat de postul ABC.
 
Focuri de armă au fost trase, luni, într-o unitate a Forţelor Navale americane din Washington, D.C.

Incidentele armate au început la ora 8.20 (15.20, ora României) în Cartierul general al sistemelor Forţelor Navale, situat la periferia sud-estică a oraşului Washington.

Update 20.36 - Cel puţin şase persoane au fost ucise, inclusiv presupusul autor al atacului, iar numeroase altele au fost rănite în incidentele armate comise luni la o bază navală din Washington, afirmă surse citate de postul ABC, potrivit Agerpres.
 
Potrivit poliţiei, unul dintre autorii atacului a murit, iar alţi doi presupuşi autori ar putea fi în viaţă şi sunt căutaţi. 

Update 18.20
- Cel puţin patru persoane au fost ucise, iar numeroase altele au fost rănite în atacul armat comis luni la o bază navală din Washington, afirmă surse citate de postul ABC, potrivit Mediafax.
 
Anterior, presa relatase că cel puţin cinci persoane, inclusiv doi agenţi de poliţie, au fost împuşcate în incidentul armat produs într-o unitate a Forţelor Navale din Washington.

Update 18.00 - Avioanele sunt ţinute la sol, luni, pe aeroportul Ronald Reagan din Washington, după ce o clădire a Marinei a fost ţinta unui atac armat, iar autorul nu a fost încă găsit, a anunţat un purtător de cuvânt, citat de AFP.
 
În schimb, avioanele care sosesc pe aeroport, situat la câţiva kilometri de Cartierul general al sistemelor Forţelor Navale, unde a avut loc atacul armat, au permisiunea să aterizeze, potrivit lui Chris Paolino, un purtător de cuvânt al aeroportului.
 
Update 17.45 - Cel puţin cinci persoane, printre care doi agenţi de poliţie, au fost împuşcate în incidentul armat produs într-o unitate a Forţelor Navale din Washington, anunţă autorităţile americane. Poliţia nu a oferit detalii despre starea victimelor.
 
Bărbatul care a deschis focul nu a fost încă prins. 
 
Poliţia a anunţat că un suspect s-a blocat într-o clădire a complexului militar, iar poliţiştii încearcă acum să îl captureze. 
 
Zona în care a avut loc atacul a fost blocată, locuitorii au primit indicaţi clare să nu iasă din case. 
 
Autorităţile se tem că, dacă atacatorul nu va fi prins în scurt timp, numărul victimelor ar putea să crească. Aproximativ 3.000 de oameni sunt angajaţi în unitatea militară unde a avut loc atacul armat.

______________________________________

Ştirea iniţială 16.32

Cel puţin trei focuri de armă au fost trase, luni după-amiază, într-o unitate a Forţelor Navale americane din Washington, D.C., mai multe persoane fiind împuşcate, potrivit unor surse citate de CNN.
 
Cel puţin o femeie a fost rănită, dar ar putea fi mai multe victime.
 
Focuri de armă au fost trase la Cartierul general al sistemelor Forţelor Navale, situat la periferia sud-estică a oraşului Washington.
 
Poliţia a anunţat că un suspect s-a blocat într-o clădire a complexului militar. 

 

×
Subiecte în articol: SUA raniti
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close