Antena 3 CNN Externe UPDATE: Observatorii OSCE NU au putut intra în Crimeea: Au fost probabil trei tiruri de somaţie

UPDATE: Observatorii OSCE NU au putut intra în Crimeea: Au fost probabil trei tiruri de somaţie

UPDATE: Observatorii OSCE NU au putut intra în Crimeea: Au fost probabil trei tiruri de somaţie
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
08 Mar 2014   •   17:02
UPDATE 17:02 - Observatorii militari ai OSCE, care au încercat, sâmbătă, pentru a treia oară în trei zile să intre în Crimeea, s-au întors din drum, a declarat pentru AFP o sursă din cadrul acestei misiuni a organizaţiei, relatează AFP. 
"Tocmai ne-am întors (...) Au fost probabil trei tiruri (de somaţie), nu din cauza noastră, ci pentru că era o maşină în câmpul vizual" între maşina care transporta observatorii şi postul de control, a adăugat această sursă din cadrul misiunii Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa.

--------------

Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) a anunţat că observatorii săi vor încerca din nou, sâmbătă, să intre în Crimeea, după ce au fost respinşi de două ori în această săptămână la intrarea în această regiune ucraineană controlată de forţele ruse, relatează AFP, conform Mediafax.
"Da, misiunea va încerca din nou să intre în Crimeea astăzi, ei se îndreaptă în prezent către punctul de control Armiansk", a declarat un purtător de cuvânt al Organizaţiei, Tatiana Baeva, adăugând că misiunea include 54 de persoane, civili şi militari, originare din 29 de ţări. 
 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close