Antena 3 CNN Externe Uraganul Irma face victime în Statele Unite. Declarația unui român stabilit în Miami

Uraganul Irma face victime în Statele Unite. Declarația unui român stabilit în Miami

Uraganul Irma face victime în Statele Unite. Declarația unui român stabilit în Miami
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Sep 2017   •   16:16

Uraganul Irma face prima victimă în Statele Unite. Un bărbat a murit, după ce camioneta sa a fost izbită de un copac. Este al 23-lea deces provocat de Irma.


„Lumea este forțată să nu iasă pe străzi în timpul furtunii. De două ore s-a tăiat curentul, nu mai avem apă. Nu e încă foarte mare panică, e o ploaie de vară. Din păcate foarte mulți oameni nu au un subsol în care să se adăpostească. Cel mai sigur loc cred că ar fi baia. Avem apă, avem mâncare, suntem din acest punct de vedere pregătiți. Ceea ce ne sperie este acel uragan care se formează și care vine pe urmele uraganului Irma”, a spus Răzvan Gheorghe, un român stabilit în Miami.

Deşi ochiul uraganului, de categoria 4, se află la 50 de km sud-est de Key West, în sudul SUA, şi la 250 km de Miami, oraşul a fost afectat încă de dimineaţă de rafale de vânt şi de ploi abundente.

Citește și: Uraganul Irma tocmai a lovit Miami. Imaginile momentului - VIDEO

În Miami Beach, popularul bulevard Collins Avenue a fost acoperit de ape şi se teme ca situaţia să se agraveze când ochiul uraganului se va apropia şi va afecta numeroase zone de coastă.

×
Subiecte în articol: Miami victime Irma uragan
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close