Antena 3 CNN Externe Uraganul Sandy a ucis 24 de oameni la New York

Uraganul Sandy a ucis 24 de oameni la New York

Uraganul Sandy a ucis 24 de oameni la New York
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    31 Oct 2012   •   22:47

Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa la New York, în urma trecerii uraganului Sandy, a ajuns miercuri la 24, potrivit celui mai recent bilanţ anunţat de poliţia din metropola americană, informează AFP.

Majoritatea persoanelor decedate au fost victime ale prăbuşirii copacilor smulşi din rădăcină de rafalele de vânt violente ce au însoţit uraganul, care a atins uscatul luni seara. Alte corpuri neînsufleţite au fost găsite în cartierele inundate ale oraşului.

Mai mult de 500.000 de persoane erau în continuare private miercuri de energie electrică în New York, dintre care jumătate în Manhattan.

Şcolile au rămas închise, la fel şi tunelurile rutiere, cu excepţia tunelului Lincoln, şi va fi nevoie de mai multe zile pentru ca situaţia să revină la normal, au precizat autorităţile.

Deşi aeroporturile internaţionale John F.Kennedy şi Newark Liberty, care deservesc New York-ul, au fost redeschise miercuri - ele fiind închise luni din cauza trecerii uraganului Sandy - zborurile sunt încă limitate.

În metropolă, metroul rămâne o problemă majoră: kilometri de coridoare au fost inundate, împiedicând traficul pe una dintre cele mai vechi reţele din lume cu care circulă în fiecare zi aproximativ 5,5 milioane de pasageri.



×
Subiecte în articol: New York uraganul sandy morti
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close