Antena 3 CNN Externe Urmau să aibă o nuntă ca-n povești, dar un eveniment dramatic le-a dat planurile peste cap. „Sunt distrusă și atât de furioasă...”

Urmau să aibă o nuntă ca-n povești, dar un eveniment dramatic le-a dat planurile peste cap. „Sunt distrusă și atât de furioasă...”

Urmau să aibă o nuntă ca-n povești, dar un eveniment dramatic le-a dat planurile peste cap. „Sunt distrusă și atât de furioasă...”
Sursa foto: foto- Pexels
04 Feb 2019   •   16:20

Un bărbat de 35 de ani, care nu putea nici măcar să înghită apă, a murit la doar trei săptămâni după ce a fost diagnosticat cu cancer la gât. Bărbatul suferea și de anxietate. 

Inițial i se spusese la doctor că nu are cum să aibă acest tip de cancer fiindcă e prea tânăr, dar la mai puțin de patru luni după ce a fost prima dată la spital, s-a stins din viață tocmai din acest motiv, potrivit DailyMail

Ryan Greenan avea două fete, de 8 și 11 ani, și urma să se căsătorească cu mama acestora. Din păcate, acest lucru nu a mai fost posibil fiindcă boala a avansat extrem de rapid. Cât a stat în spital, două săptămâni, a slăbit 12 kilograme. 

„Sunt distrusă. Sunt atât de furioasă. Dacă s-ar fi descoperit mai devreme, fratele meu încă ar fi aici astăzi”, a spus sora bărbatului. 

×
Subiecte în articol: barbat cancer nunta
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close