Antena 3 CNN Externe Urme de sânge, în camera de hotel unde ar fi avut loc violul de care este acuzat şeful FMI

Urme de sânge, în camera de hotel unde ar fi avut loc violul de care este acuzat şeful FMI

Urme de sânge, în camera de hotel unde ar fi avut loc violul de care este acuzat şeful FMI
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Mai 2011   •   09:06
Războiul dintre procurorii americani şi avocaţii care vor să-l scoată din închisoare pe directorul FMI se înteţeşte. Pe de o parte, apar probe care-l incriminează pe Dominique Strauss-Kahn (DSK)de tentativă de viol. Potrivit presei, criminaliştii au găsit urme de sânge pe cearşafurile din camera de hotel unde ar fi avut loc agresiunea. De cealaltă parte, avocaţii apărării spun că femeia de 32 de ani ce pozează în victimă ar fi acceptat, probabil, să aibă o relaţie cu Kahn.

În camera de hotel în care a locuit Dominique Strauss Kahn ar fi fost găsite cearşafuri pătate de sânge, o dovadă ce ar putea susţine acuzaţiile de agresiune sexuală şi tentativă de viol. Potrivit Fox News, se pare că în cameră au mai fost găsite şi alte probe ce vor fi supuse unor analize medico-legale.

În replică, avocaţii lui Dominique Strauss Khan susţin că dovezile nu confirmă o întâlnire forţată, scrie ziarul New York Post. Adică victima şi-ar fi dat consimţământul, au explicat apărătorii. "Este o femeie respectabilă, nu ar face aşa ceva", răspunde însă fratele victimei.

Femeia, o jurnalistă franceză, are de gând să depună o plângere împotriva lui Strauss-Kahn. Şeful FMI este acum în închisoarea Rikers Island, supranumită Alcatrazul New Yorkului. Pe 20 mai, va fi prezent la o nouă audiere, la tribunal.

 


×
Subiecte în articol: Dominique Strauss-Kahn FMI viol
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close