Antena 3 CNN Externe Urme din ADN-ul lui Dominique Strauss-Kahn, pe hainele menajerei care susţine că a fost violată

Urme din ADN-ul lui Dominique Strauss-Kahn, pe hainele menajerei care susţine că a fost violată

Urme din ADN-ul lui Dominique Strauss-Kahn, pe hainele menajerei care susţine că a fost violată
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Mai 2011   •   10:37

Urme din ADN-ul lui Dominique Strauss-Kahn au fost identificate pe hainele cameristei care-l acuză de tentativă de viol. Ştirea a fost difuzată de mai multe posturi de televiziune americane şi franceze, deşi poliţia şi procuratura au refuzat s-o confirme până la procesul fostului şef al FMI.

Într-o scrisoare trimisă colegilor de la Fond, Strauss-Kahn se declară, din nou, nevinovat şi adaugă că trăieşte "un coşmar". 

CITEŞTE INTEGRAL SCRISOAREA LUI DOMINIQUE STRAUSS-KAHN

Dominique Strauss Kahn se află în arest la domiciliu. Fostul şef al FMI stă într-un apartament de lux de pe Broadway pentru care plăteşte o chirie de 200 de mii de dolari pe lună. Nu are voie să iasă din casă decât în condiţii speciale.

Între timp, a angajat o agenţie de detectivi să afle mai multe despre femeia care l-a reclamat pentru tentativă de viol. Doi poliţişti înarmaţi care stau la intrarea clădirii luxoase de pe Broadway, numărul 71, sunt dovada că acolo se află Dominique Strauss Kahn.

Iniţial, bancherul trebuia ţinut în arest la domiciliu în apartamentul soţiei, în Manhattan, într-un imobil în care a locuit şi faimosul OJ Simpson, încarcerat pentru crimă. Deranjaţi de armata de jurnalişti, locatarii au refuzat să-l aibă vecin pe Strauss-Kahn.

Fostul director al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, în vârstă de 62 de ani, a fost pus sub acuzare în urmă cu o săptămână, pentru agresiune seuală, tentativă de viol şi sechestrare de persoană, în urma unui incident produs într-un hotel din New York.


×
Subiecte în articol: Dominique Strauss-Kahn ADN viol
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close