Antena 3 CNN Externe Ursula von der Leyen, mamă a șapte copii, a devenit bunică la 62 de ani

Ursula von der Leyen, mamă a șapte copii, a devenit bunică la 62 de ani

Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, s-a declarat luni o "bunică mândră", după venirea pe lume, luna trecută, a primului său nepot, relatează DPA.

Ursula von der Leyen, mamă a șapte copii, a devenit bunică la 62 de ani
Sursa foto: gettyimages
de Laura Dinu    |    11 Mai 2021   •   08:33

Ursula von der Leyen, fost ministru german al Apărării şi mamă a 7 copii, a postat pe Instagram o fotografie ţinând în braţe un bebeluş, moment pe care l-a descris ca fiind ”magic".

Ursula von der Leyen nu şi-a ascuns bucuria, însă nu a dezvăluit în postare numele, data exactă a naşterii sau cine sunt părinţii bebeluşului, însă, într-un discurs susţinut duminică, a afirmat că fetița are o lună.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ursula von der Leyen (@ursulavonderleyen)

"Să îmi ţin în braţe nepoata pentru prima dată a fost unul din acele momente care pune totul în perspectivă şi îţi reaminteşte de lucrurile cu adevărat importante din viaţă", a afirmat ea în timpul unei ceremonii desfăşurate în oraşul Strasbourg din Franţa, potrivit Mediafax

"Oare va vedea păduri sau viaţă sălbatică doar în cărţi sau filme? Cum vor arăta cariera şi locurile sale de muncă şi ce tehnologii va folosi?", s-a întrebat Ursula von der Leyen.

Împreună cu soţul său, medicul şi universitarul Heiko von der Leyen, Ursula von der Leyen, o figură importantă a taberei politice conservatoare, a crescut şapte copii, născuţi între 1987 şi 1999.

Înainte de a ajunge la conducerea Comisiei Europene în 2019, ea a mai fost ministru al Muncii şi ministru al Familiei în Germania.

×
Subiecte în articol: Ursula von der Leyen
Parteneri
Evoluţii spectaculoase pe piaţa valutară
x close