Antena 3 CNN Externe Vacanţele de sărbători, mai ieftine cu 25% faţă de anul trecut

Vacanţele de sărbători, mai ieftine cu 25% faţă de anul trecut

Vacanţele de sărbători, mai ieftine cu 25% faţă de anul trecut
Sursa foto: maramures
15 Oct 2009   •   17:35

Vacanţe mai ieftine cu până la 25%, faţă de anul trecut şi mai multă distracţie sunt ofertele cu care agenţii de turism ies pe piaţă pentru sărbătorile de iarnă. Anul acesta au apărut şi câteva destinaţii noi. Agenţii de turism au puţine cereri faţă de iarna trecută şi au fost nevoiţi să reducă preţurile sau să ofere bonusuri ca să impulsioneze vânzările.

Maramureşenii sunt hotărâţi să îşi umple pensiunile de sărbători. Nu le cer turiştilor mai mult de 150 de lei pe zi şi nu vor să-i lase să se plictisească. Mâncarea este garantat naturală şi atmosfera, de neuitat.

Unii olari îi încurajează pe turişti să modeleze lutul. Şi să ducă acasă ceramica făcută de ei în vacanţă. La Botiza, Iulia Corău şi-a pregătit războiul pentru cine vrea să ţeasă. Şi bucătăria, pentru cine vrea s-o ajute la frământatul cozonacilor.

Agenţii de turism vin şi cu o contra-ofertă. Vacanţe de iarnă în staţiunile balneare româneşti, în capitale europene sau la munte, în Austria.

O vacanţă în orice staţiune montană din Austria costă cel mult 800 de euro de persoană, cu avionul sau cu maşina personală. Turiştii care plătesc vacanţa integral până la sfârşitul lunii au o reducere de 15%. Iar cei care îi conving şi pe alţii să meargă cu ei primesc un week-end gratis, pe Valea Prahovei.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Maramureș Crăciun Austria
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close