Antena 3 CNN Externe Vadim Krasnoselski, liderul politic de la Tiraspol, întâlnire cu conducerea așa-numitului ”Minister al Afacerilor Interne”, pe tema atacurilor recente

Vadim Krasnoselski, liderul politic de la Tiraspol, întâlnire cu conducerea așa-numitului ”Minister al Afacerilor Interne”, pe tema atacurilor recente

În Transnistria a avut loc o ședință a liderului Vadim Krasnoselski cu conducerea așa-numitului ”Minister al Afacerilor Interne” și a direcțiilor teritoriale.

Vadim Krasnoselski, liderul politic de la Tiraspol, întâlnire cu conducerea așa-numitului ”Minister al Afacerilor Interne”, pe tema atacurilor recente
Sursa foto: Twitter/ El periódico de la geopolítica
de Alexandra Ionescu    |    28 Apr 2022   •   19:38

Potrivit serviciului de presă al lui Krasnoselski la întrunire s-a discutat ”despre acțiunile ce trebuie de făcut în caz că apare o situație sau alta”.

Vadim Krasnoselski a îndrumat șefii de departamente a Ministerului Afacerilor Interne să instruiască personalul pentru orice scenariu”, declară serviciul de presă, relatează Novosti Pridnestrovia.

Mai multe pagini web ale instituţiilor publice din regiunea transnistreană, dar şi ale instituţiilor media de la Tiraspol, au fost supuse joi unor atacuri cibernetice și nu mai funcţionează.

Astfel, așa zisul Minister de Interne de la Tiraspol a anunțat pe pagina sa de Telegram că site-ul instituției poate fi accesat doar de utilizatorii din regiunea transnistreană.

De asemenea, nu funcționează paginile web ale așa zisei Președinții transnistrene și ale televiziunii ”de stat” a separatiștilor de la Tiraspol.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close