Antena 3 Externe Ea este văduva care urmează să moștenească o avere de 90 de miliarde de dolari. S-a căsătorit la 17 ani

Ea este văduva care urmează să moștenească o avere de 90 de miliarde de dolari. S-a căsătorit la 17 ani

de Maria Zărnescu    |    20 Mai 2021   •   16:01
Ea este văduva care urmează să moștenească o avere de 90 de miliarde de dolari. S-a căsătorit la 17 ani colaj Hepta

S-a căsătorit când avea doar 17 ani, iar la acel moment, bărbatul pe care urma să îl ia de soț avea să devină unul dintre cei mai mari bancheri ai lumii.

Vicky Sarfaty și Joseph Safra au fost căsătoriți vreme de cinci decenții, iar din decembrie 2020, femeia a intrat în posesia averii impresionante a miliardarului.

Ea gestionează averea impresionantă a răposatului soț, clădite pe durata a 180 de ani, de către trei generații, pe patru continente. Astfel, Vicky Sarfaty a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume.

Soția lui Joseph Safra și cei patru copii pe care îi are alături de milionar au devenit proprietarii băncii Safra Sarasin din Elveția și a Banco Safra din Brazilia. Vickz şi copiii ei au o avere netă, combinată, de peste 16,2 miliarde de dolari, precizează Bloomberg.

Transferul de avere al familiei este considerat unul dintre cele mai mari din lume. Familia lasă în urmă o avere de dimensiunile unei corporații majore.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close