Antena 3 CNN Externe Val de indignare în lumea muzicii! Solistul formației Lostprophets, Ian Watkins, a recunoscut că a încercat să violeze un bebeluș

Val de indignare în lumea muzicii! Solistul formației Lostprophets, Ian Watkins, a recunoscut că a încercat să violeze un bebeluș

Val de indignare în lumea muzicii! Solistul formației Lostprophets, Ian Watkins, a recunoscut că a încercat să violeze un bebeluș
de M.C.    |    27 Noi 2013   •   11:01

Solistul formației Lostprophets, Ian Watkins, și-a recunoscut vinovăția, la mai multe capete de acuzare legate de pedofilie.

Scandalul a luat și mai multă amploare, după ce a ieșit la iveală faptul că persoane din anturajul său au reclamat la poliție pornirile cântărețului, cu ani în urmă, însă nu s-a luat nicio măsură.

Watkins a fost reclamat de o fostă prietenă, de fani și chiar dacă existau dovezi în acest sens, poliția nici măcar nu l-a monitorizat, scrie Daily Mail.

Cântărețul a fost oprit abia anul trecut, după ce autoritățile au efectuat o percheziție la domiciliul său, sub suspiciunea de posesie de droguri. Surpriza a venit însă din calculatorul său, unde erau imagini, clipuri video și conversații care evidențiau faptul că ani de zile a abuzat sexual copii de diferite vârste.

Tupeul său a fost unul fără margini, ajungând până la urcarea pe internet a unui profil public, cu poze de-ale sale, în timpul actelor sexuale. Zeci de mii de oameni au văzut pozele și, din nou, nu s-a luat nicio măsură.

Watkins a recunoscut că a încercat să violeze un bebeluș de 11 luni, alături de alte 10 capete de acuzare. La procesul care este în desfășurare a susținut că nu știa ce face și că nu își amintește, fiind sub influența drogurilor.

Alături de el, două fane, numite generic Mama A și Mama B, și-au dat formal acordul ca Watkins să le violeze copiii. Femeile sunt și ele puse sub acuzare. Pe lângă violuri, cei trei plănuiau șă și drogheze bebelușii.

Jurații, care vor vedea toate probele, inclusiv înregistrările video, ar putea avea nevoie de consultanță psihologică, care le va fi pusă la dispoziție de instanță.

Lostprophets s-a bucurat de succes spre finele anilor 2000, având vânzări de 3,5 milioane de albume. În urma scandalului, ceilalți membri ai trupei s-au despărțit.

Polițiștii care au anchetat cazul au spus că este cel mai șocant dintre toate anchetele lor și au promis că, dacă este cazul, vor descoperi toate victimele abuzurilor.

Pedeapsa pe care ar putea-o primi Watkins este de peste 20 de ani de închisoare.


 


×
Subiecte în articol: pedofil
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close