Antena 3 CNN Externe VÂNĂTOAREA ucigaşului DE POLIŢIŞTI continuă. Forţe impresionante cotrobăie fiecare colţ din California

VÂNĂTOAREA ucigaşului DE POLIŢIŞTI continuă. Forţe impresionante cotrobăie fiecare colţ din California

VÂNĂTOAREA ucigaşului DE POLIŢIŞTI continuă. Forţe impresionante cotrobăie fiecare colţ din California
Sursa foto: Foto: AP
08 Feb 2013   •   14:16

"Ar putea fi oriunde!" Aceasta e ultima declaraţie venită din partea unui oficial al forţelor de ordine din sudul Californiei, care sunt în căutarea unui ofiţer de poliţie concediat şi care este principalul suspect în uciderea a trei persoane, printre care se află şi un poliţist.

Christopher Dorner, care a fost dat afară din Departamentul de Poliţie Los Angeles în anul 2008, avertizase, în repetate rânduri, că va aduce războiul în sânul LAPD.

Ameninţările şi alte elemente au fost descrise într-un manifest amplu şi incoerent, postat pe Facebook. Dorner avertiza că se va răzbuna pe oficialii din poliţie, implicaţi în demiterea sa, dar şi pe rudele acestora.
"Nu am avut oportunitatea să am o familie. Voi sunteţi vinovaţi, aşa că vă voi distruge familiile voastre", spunea Droner în mesajul de pe internet.
Fiica unui poliţist de la Afaceri Interne a fost şi ea ucisă, Dorner fiind singurul suspect şi în acest caz.

40 de potenţiale ţinte ale criminalului au fost deja puse sub un program de protecţie al poliţiei, în timp ce căutarea suspectului continuă în trei state americane şi Mexic.
Anchetatorii au descoperit camioneta acestuia în zona Big Bear Lake, la aproape 130 de km distanţă de Los Angeles.

Peste 125 de poliţişti au bătut din uşă-n uşă pentru căutarea de indicii, care ar putea ajuta la capturarea suspectului. De asemenea, o echipă SWAT este pregătită să intervină în orice moment.

Cazul foarte complicat a stârnit reacţii contradictorii printre localnici şi forţele de ordine. Poliţiştii au deschis focul asupra unei camionete similare cu cea a lui Droner, iar în urma incidentului, doi oameni nevinovaţi au fost răniţi de gloanţe.

×
Subiecte în articol: politisti
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close