Antena 3 CNN Externe Vânzările de teste PCR aproape s-au triplat în China cu luni înainte ca Beijingul să spună lumii despre coronavirus

Vânzările de teste PCR aproape s-au triplat în China cu luni înainte ca Beijingul să spună lumii despre coronavirus

Vânzările de teste PCR aproape s-au triplat în China cu luni înainte ca Beijingul să spună lumii despre coronavirus, potrivit unei companii australiene .

Vânzările de teste PCR aproape s-au triplat în China cu luni înainte ca Beijingul să spună lumii despre coronavirus
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    06 Oct 2021   •   11:54

O companie australiană pretinde că COVID-19 s-a răspândit ”virulent” în China până la mijlocul anului 2019. Concluzia aceasta a fost urmarea unor studii vizavi de vânzările de echipament de testare în această țară. 

Internet 2.0, cu sediul în Canberra a ajuns la acest verdict după ce a analizat 1.716 contracte de achiziții pentru teste PCR în provincia Hubei.

Aceste afirmații alimentează teoria conform căreia guvernul chinez a ascuns informații, și chiar a mințit despre multe aspecte ale acestui virus devastator.

Internet 2.0 a găsit o creștere anormală și dramatică a achiziției de echipament specific de către Institutul de Virusologie Wuhan, armata chineză, centrul local de prevenire a bolilor și o universitate locală.

Pandemia de coronavirus a ucis mai mult de 4.5 milioane de oameni în ultimele 22 de luni, a costat guvernele trilioane, și a dominat politica guvernamentală în aproape fiecare țară de pe glob.

”Putem afirma cu încredere că pandemia a început în China cu luni înainte ca Beijingul să anunțe OMS-ul despre COVID-19”, a concluzionat raportul companiei australiene.

În 2019, vânzările testelor PCR au cumulat 67.4 milioane de yeni, mai mult decât dublul sumei cheltuite în 2017, care era de 29.1 milioane, potrivit Daily Mail.

Internet 2.0 admite că nu are analize care să vorbească despre originea virusului. Versiunea oficială este cea conform căreia COVID-19 a trecut de la lilieci la oameni în Wuhan.

Deși raportul nu este definitiv, lasă loc de suspiciuni și alimentează teoria virusului scăpat din laborator. 

×
Subiecte în articol: COVID-19 China Wuhan Beijing PCR
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close