Antena 3 CNN Externe Verdict pentru Jim Carrey. Decizia instanţei după ce actorul a fost acuzat de ucidere din culpă a fostei sale iubite

Verdict pentru Jim Carrey. Decizia instanţei după ce actorul a fost acuzat de ucidere din culpă a fostei sale iubite

Verdict pentru Jim Carrey. Decizia instanţei după ce actorul a fost acuzat de ucidere din culpă a fostei sale iubite
Sursa foto: Foto: Jim Carrey/ Facebook
01 Feb 2018   •   20:09

Actorul canadian Jim Carrey a scăpat de acuzaţia de ucidere din culpă a fostei sale iubite, Cathriona White, care a murit în 2015, în urma unei supradoze de medicamente, după ce o instanţă a stabilit că dovezile aduse împotriva lui sunt false.

Jim Carrey a fost acuzat de Brigid Sweetman, mama fostei sale iubite, şi de soţul acesteia, Mark Burton, că i-ar fi furnizat medicamentele pe care White le-a luat când s-a sinucis, în septembrie 2015.

Conform medicilor legişti, Cathriona White a murit în urma unei supradoze de medicamente, decesul acesteia fiind catalogat drept sinucidere.

Sweetman şi Burton l-au dat în judecată pe actor, în septembrie 2016, acuzându-l de ucidere din culpă. Actorul i-a dat la rândul lui în judecată, acuzându-i de şantaj. Carrey a mai spus că inclusiv White l-a ameninţat că va oferi presei informaţii false despre el, mai precis că a suferit de mai multe boli pe care starul i le-a transmis pe cale sexuală.

Burton şi Sweetman susţineau că, din cauza acelor presupuse boli, Cathriona White a suferit o cădere psihică şi s-a sinucis. Documentele depuse de cei doi în instanţă susţineau că, atunci când White i-a cerut explicaţii actorului în legătură cu bolile de care el suferea, acesta a întrerupt imediat legătură cu femeia, arătând un dispreţ total faţă de starea ei emoţională.

Carrey şi avocatul său au negat vehement aceste acuzaţii, numindu-le "revendicări false şi patetice".

Burton şi Sweetman au adus dovezi medicale care atestau că White nu a fost diagnosticată cu boli transmisibile sexual înainte de relaţia cu Carrey, însă instanţa a stabilit că acele documente erau false.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: iubita ucidere actor instanta decizie
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close