Antena 3 CNN Externe Veste bună pentru îndrăgostiții din Italia. Persoanele care formează un cuplu, asimilate rudelor apropiate

Veste bună pentru îndrăgostiții din Italia. Persoanele care formează un cuplu, asimilate rudelor apropiate

Persoanele care formează un cuplu sunt asimilate rudelor apropiate în decretul emis de Guvernul Italiei care va permite, după data de 4 mai, vizitele la membri ai familiei extinse.

Veste bună pentru îndrăgostiții din Italia. Persoanele care formează un cuplu, asimilate rudelor apropiate
Sursa foto: Pixabay
28 Apr 2020   •   00:03

"Persoanele apropiate sunt cele cu care se întreţin relaţii afective stabile, deci sunt incluşi membrii cuplurilor. Însă aceste întâlniri necesită responsabilitate individuală. Sunt excluse mesele în grup cu întreaga familie, dar individual ne putem revedea", a explicat ministrul italian al Infrastructurii şi Transporturilor, Paola De Micheli.

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a anunţat că în perioada 4-17 intră în vigoare o nouă etapă antiepidemică, fiind permise vizitele la familie, în regiunea de domiciliu, prin respectarea distanței soaciale şi cu mască de protecţie. De asemenea, vor fi redeschise parcurile.

La înmormântări se acceptă prezenţa a cel mult 15 persoane. Deplasările între regiuni sunt interzise, la fel şi adunările în grupuri mari în spaţii publice ori private. Activităţile fizice individuale sunt permise şi mai departe de locuinţă, prin respectarea distanţei de doi metri.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: cupluri coronavirus
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close