Antena 3 CNN Externe Veste teribilă de la Vatican. O sectă SATANICĂ a furat SÂNGELE Papei Ioan Paul al II-lea

Veste teribilă de la Vatican. O sectă SATANICĂ a furat SÂNGELE Papei Ioan Paul al II-lea

Veste teribilă de la Vatican. O sectă SATANICĂ a furat SÂNGELE Papei Ioan Paul al II-lea
de O.P.    |    28 Ian 2014   •   06:28

Regretatul Papă Ioan Paul al Doilea nu a fost, încă, proclamat oficial sfânt, dar relicvele rămase de la el sunt, deja, foarte căutate.  O asemenea relicvă, cu urme din sângele suveranului pontif, a fost furată zilele trecute dintr-o capelă din Italia. Carabinierii nu au reuşit să dea de urma hoţilor, despre care spun că ar putea face parte dintr-o sectă satanică.

Relicva conţinea un fragment de pânză imbibată cu sângele Papei în momentul atentatului din care a scăpat ca prin miracol, în 1980. Ea era păstrată într-o mică biserică din centrul Italiei, într-o regiune de munte unde Ioan Paul al Doilea obişnuia să se retragă pentru odihnă. Lăcaşul a devenit un loc de pelerinaj după ce secretarul fostului Papă a donat aici relicva, în 2011.

Cutia milei, plină cu bani, era neatinsă, dar preţioasa relicvă papală lipsea, la fel şi un crucifix. Carabinierii au început căutările, cu zeci de oameni şi câţiva câini poliţişti.

Anchetatorii cred că jaful a fost săvârşit la comandă. O asociaţie catolică emite, însă, o ipoteză mai sinistră: acţiunea unor satanişti. Se pare că, în calendarul satanic, Anul Nou este celebrat la 1 februarie iar săptămâna dinaintea acestei date este consacrată unui demon puternic.

Deocamdată, căutările au fost suspendate din cauza ninsorii, dar vor fi reluate de îndată ce va fi posibil. La locul jafului a sosit şi un episcop care a făcut apel la hoţi să se căiască şi să restituie relicva. Ioan Paul al Doilea va fi sanctificat la 27 aprilie.

×
Subiecte în articol: Vatican Papa Ioan Paul al II-lea
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close