Antena 3 CNN Externe Veste tristă în lumea cinematografiei. Un actor premiat a fost descoperit mort în propria casă

Veste tristă în lumea cinematografiei. Un actor premiat a fost descoperit mort în propria casă

Veste tristă în lumea cinematografiei. Un actor premiat a fost descoperit mort în propria casă
19 Feb 2018   •   11:04

Actorul rom bosniac Nazif Mujic, distins cu un Urs de Argint la Festivalul de Film de la Berlin, a murit la vârsta de 48 de ani în noaptea de sâmbătă spre duminică, a declarat fratele său.

Suljo Mujic a declarat că trupul mort al lui Nazif Mujic a fost descoperit duminică dimineaţă la casa sa din Svatovac, un sat din nordul Bosniei.

"Am fost împreună ieri, era bine, iar în această dimineaţă am fost sunat să mi se spună că a murit", a indicat Suljo Mujic pentru AFP. Înmormântarea va avea loc probabil miercuri, a adăugat el.

Sănătatea actorului avusese de suferit în ultimul timp, a explicat fratele său. "Era foarte îngrijorat din cauza situaţiei sale materiale. În ianuarie, a încercat să găsească soluţii în Germania, dar s-a întors", a povestit acesta.

În 2017, Nazif Mujic şi-a vândut Ursul de argint şefului unui bar local pentru suma de 4.000 de euro, deoarece nu mai putea să îşi hrănească familia. "Am vândut mai întâi o maşină veche, apoi câteva obiecte personale şi apoi a venit rândul Ursului", declarase el pentru AFP.

Nazif Mujic fusese premiat la Berlin în 2013 pentru interpretarea propriului său rol în pelicula "An Episode in the Life of an Iron Picker", în regia lui Danis Tanovic.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: doliu actor

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close