Antena 3 CNN Externe Vestea care a şocat în această dimineaţă. "Salam a fost internat în spital. Viaţa nu îi este pusă în pericol"

Vestea care a şocat în această dimineaţă. "Salam a fost internat în spital. Viaţa nu îi este pusă în pericol"

Vestea care a şocat în această dimineaţă. "Salam a fost internat în spital. Viaţa nu îi este pusă în pericol"
de O.P.    |    02 Apr 2013   •   11:06

Premierul palestinian Salam Fayyad a fost spitalizat în urma unor dureri de stomac, dar viaţa sa nu este pusă în pericol, a anunţat luni seara o sursă din cadrul spitalului din Ramallah, în Cisiordania, relatează AFP.
  
Salam Fayyad "suferă de o infecţie benignă la stomac şi este tratat cu antibiotice", a declarat pentru AFP un medic de la spitalul general din Ramallah, unde este internat premierul.
  
Fayyad, în vârstă de 61 de ani, ar putea să rămână o noapte în spital pentru a se odihni şi a fi supravegheat de medici, a precizat sursa citată.
  
Premierul palestinian, un fumător împătimit, a fost victima unei crize cardiace în timpul unei vizite private în Statele Unite în mai 2011, dar şi-a revenit rapid.
  
Fost funcţionar al FMI, Fayyad este un economist respectat de comunitatea internaţională pentru că a epurat finanţele Autorităţii Palestiniene şi a ameliorat securitatea în Cisiordania.
  
El conduce Guvernul Autorităţii Palestiniene din iunie 2007, după preluarea controlului asupra Fâşiei Gaza de către islamiştii din Hamas.
  
Zvonurile s-au multiplicat în ultimele zile la Ramallah în legătură cu o eventuală plecare a lui Salam Fayyad din această funcţie în urma divergenţelor cu liderii mişcării naţionaliste Fatah a preşedintelui Mahmoud Abbas.
  
Confruntată cu dificultăţi bugetare cronice, Autoritatea Palestiniană traversează una dintre cele mai grave crize financiare de la înfiinţarea sa, în 1994.




×
Parteneri
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii
x close