Antena 3 CNN Externe Vestea care zguduie Vaticanul. Ce a ieşit la iveală despre Papa Francisc. "A făcut-o chiar în ziua de Rusalii"

Vestea care zguduie Vaticanul. Ce a ieşit la iveală despre Papa Francisc. "A făcut-o chiar în ziua de Rusalii"

Vestea care zguduie Vaticanul. Ce a ieşit la iveală despre Papa Francisc. "A făcut-o chiar în ziua de Rusalii"
de O.P.    |    04 Iun 2013   •   07:43

Considerat de marea majoritate a creştinilor catolici ca "un suflu nou" ce aduce oamenii de rând şi problemele lor în prim plan, Papa Francisc naşte controverse, după ce un preot catolic a declarat despre el că a realizat un ritual de exorcizare chiar în timpul mesei din ziua de Rusalii.

Preotul, în vârstă de 88 de ani, a precizat într-un interviu acordat ziarului The Sunday Times of London, că spusele lui sunt confirmate şi de imaginile difuzate de postul de televiziune TV2000, în urmă cu două săptămâni.

În respectivele imagini se putea vedea cum Papa Francisc se ruga pentru un tânăr bolnav.



Preotul Gabriele Amorth a înfiinţat în anii '90 Asociaţia Internaţională a Exorciştilor, şi potrivit datelor, până în prezent s-au realizat peste 160.000 de ritualuri de exorcizare, fiind făcute chiar şi 20 de astfel de slujbe pe zi.

Mai mult, preotul crede că Diavolul este prezent chiar şi în rândul preoţilor care slujesc la Vatican, iar pentru a-l îndepărta din acel loc sfânt este nevoie de o luptă mai puternică împotriva demonilor.


×
Subiecte în articol: exorcizare
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close