Antena 3 CNN Externe Veşti îmbucurătoare despre starea lui Michael Schumacher. Germanul poate respira fără ajutorul aparatelor

Veşti îmbucurătoare despre starea lui Michael Schumacher. Germanul poate respira fără ajutorul aparatelor

Veşti îmbucurătoare despre starea lui Michael Schumacher. Germanul poate respira fără ajutorul aparatelor
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Mar 2014   •   11:54

Michael Schumacher se află în continuare în stare gravă, însă germanul poate respira acum singur, fără ajutorul aparatelor, a scris cotidianul Gazzetta dello Sport.

Schumacher este în continuare în comă în spitatalul din Grenoble, la peste două luni de la accidentul suferit la schi în staţiunea franceză Meribel.
   
Conform sursei citate, Schumacher ar fi fost mutat într-o rezervă specială a spitalului, în care au acces foarte puţine persoane. El este vizitat de  soţia sa Corinna şi cei doi copii Mick şi Gina Maria, dar şi prieteni săi de-o viaţă, preşedintele FIA, Jean Todt, şi fostul conducător al echipelor Ferrari şi Mercedes, Ross Brawn.
   
Gazzetta dello Sport menţionează că Todt îi vorbeşte în limba engleză, ca pe vremea când cei doi lucrau împeună la Ferrari, în timp ce Brawn îi pune înregistrări ale comunicaţiior radio din curse, în încercarea de a stimula creierul germanului.

Doctorii susţin că Schumacher trebuie să audă voci cunoscute, ce ar putea ajuta la trezirea din comă.
 
Cotidianul italian a mai notat că, uneori, în timp ce i se vorbeşte, lui Schumacher i se schimbă expresia feţei şi el chiar îşi mişcă mâinile.
   
Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la data de 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel.

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close