Antena 3 Externe Vezi HARTA INTERACTIVĂ a secţiilor de votare din străinătate

Vezi HARTA INTERACTIVĂ a secţiilor de votare din străinătate

29 Iul 2012   •   19:14
Vezi HARTA INTERACTIVĂ a secţiilor de votare din străinătate
O hartă interactivă cu secţiile de votare din străinătate a fost făcută publică pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe.

VEZI HARTA INTERACTIVĂ CU SECŢIILE DE VOTARE DIN STRĂINĂTATE

Prima secţie de votare deschisă în străinătate a fost cea din Auckland, în Noua Zeelandă.

Votul în străinătate se va încheia luni, 30 iulie, la 7.00, ora României, când se vor închide secţiile de votare de pe coasta de Vest a Americii de Nord.

306 secţii de votare au fost deschise în străinătate.

Toate informaţiile despre ziua referendumului le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de twitter, @antena3, şi pe pagina de facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

 HARTA CU PREZENŢA ŞI REZULTATELE DE LA REFERENDUM

La Paris, pe la amiază, era coadă la secţiile de vot amenjate pentru românii de peste hotare. 14 secţii de votare au fost deschise şi în Republica Moldova. Cu nouă mai multe decât s-au anunţat iniţial.

Românii din Italia pot pune ştampila pe buletinul de vot în 56 de secţii amenjate în toată Peninsula.

Şi avem şi state în care scrutinul s-a încheiat deja. De exemplu în Noua Zeelandă unde urnele s-au deschis încă de aseară de la ora 22, ora noastră.

Ultimii români care vor vota la acest referendum pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu sunt sunt cei din Statele Unite şi Canada.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close