Antena 3 CNN Externe Viaţa bate filmele de acţiune. Cum scapă traficanţii de droguri de poliţie

Viaţa bate filmele de acţiune. Cum scapă traficanţii de droguri de poliţie

Viaţa bate filmele de acţiune. Cum scapă traficanţii de droguri de poliţie
Sursa foto: Foto: j17productions.com
27 Iun 2012   •   07:39

Traficanţii de droguri dau dovadă de o creativitate ieşită din comun când trebuie să scape de forţele de ordine. Aflaţi la volanul autovehiculelor pline-ochi cu droguri, aceştia sar intenţionat în apă, într-o zonă în apropiere de graniţa cu Mexicul, unde sunt feriţi de jurisdicţia americană.  După ce recuperează drogurile, traficanţii sunt aşteptaţi pe celălalt mal şi transportaţi în siguranţă la destinaţie.

Poliţiştii din Texas se luptă de câţiva ani cu metodele creative ale traficanţilor care introduc droguri din Mexic în Statele Unite. Atunci când sunt descoperiţi, aceştia preferă să se întoarcă spre graniţă şi să sară cu maşina în Rio Grande, doar ca să scape de poliţişti, care nu-i pot urmări dincolo de graniţă.

După ce sar în râu, sarcina traficanţilor este una simplă: trebuie să recupereze drogurile. Sunt aşteptaţi de bărci cu motor, ce îi vor duce în siguranţă la destinaţie pe teritoriul mexican.

Însă poliţiştii texani vor să le facă viaţa grea traficanţilor, aşa că au fost dotaţi cu echipamente nautice de ultimă generaţie pentru a-i putea prinde pe infractori.

În ultimii trei ani, traficanţii de droguri au reuşit să scape de forţele de poliţie, sărind cu maşinile în apă, de peste 60 de ori.

×
Subiecte în articol: trafic de droguri Mexic Politie SUA droguri
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close