Antena 3 CNN Externe Viaţa bate uneori şi cel mai îngrozitor film horror. Prin ce a trecut o fetiţă de nouă ani

Viaţa bate uneori şi cel mai îngrozitor film horror. Prin ce a trecut o fetiţă de nouă ani

Viaţa bate uneori şi cel mai îngrozitor film horror. Prin ce a trecut o fetiţă de nouă ani
Sursa foto: Foto: www.inquisitr.com/
23 Ian 2012   •   07:15

O fetiţă de nouă ani din Statele Unite a reuşit să evadeze după ce a fost răpită de un răufăcător. Individul, suspectat, între altele, de abuzuri sexuale, a fost arestat. Fetiţa este elogiată, acum, ca o eroină, pentru curajul cu care şi-a înfruntat răpitorul.

Calysta Cordova nu întârzia niciodată, după şcoală, nici măcar un minut. Aşa că părinţii săi au  sunat imediat la poliţie când fetiţa nu s-a mai întors acasă. Dar orele treceau fără niciun semn. Părinţii au intrat, pur şi simplu, în panică.

Fetiţa fusese, într-adevăr, răpită de un vecin, care o ducea cu maşina tot mai departe de casă. Dar ea nu-şi pierduse cumpătul şi aştepta prima şansă de a fugi. Ocazia s-a ivit când maşina s-a stricat iar individul a fost nevoit să oprească la un magazin. Calysta a fugit înăuntru, a cerut să dea un telefon şi a sunat la Urgenţă. Iar când răpitorul a încercat din nou s-o ia cu el, i s-a opus cu toată forţa.

Individul a fugit pe jos, dar a fost arestat la vreo zece kilometri de magazin. Poliţia a descoperit că avea un cazier bogat şi era suspectat şi de abuzuri sexuale. Revenită în familie, Calysta rămâne modestă şi nu vrea să se laude cu isprava ei.

După toate emoţiile prin care a trecut, Calysta a rămas un copil obişnuit care se bucură cel mai mult când primeşte o jucărie mult dorită.





×
Subiecte în articol: rapire SUA parinti minori
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close