Antena 3 CNN Externe Viața de familie a lui Kim Jong-un. Detalii neștiute despre liderul de la Phenian

Viața de familie a lui Kim Jong-un. Detalii neștiute despre liderul de la Phenian

Viața de familie a lui Kim Jong-un. Detalii neștiute despre liderul de la Phenian
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Sep 2017   •   09:53

Coreea de Nord este adesea în atenția internațională, stârnind îngrijorare la nivel mondial cu privire la testele balistice și nucleare pe care le efectuează. Când vine vorba despre viața în interiorul statului comunist, nu sunt însă multe informații, aceasta fiind una dintre cele mai închise țări din lume, potrivit libertatea.ro.

Recent, în presa sud-coreeană au apărut informații că liderul de la Phenian a devenit tată pentru a treia oară. Soția acestuia, Ri Sol-ju, ar fi născut în luna februarie. Ceilalți doi copii au venit pe lume în 2010 și 2013. Cel mare se presupune că este un băiat, ceea ce ar însemna că el este moștenitorul liderului de la Phenian.

Al doilea copil al cuplului Kim Jong-un și Ri Sol-ju este o fată pe nume Ju-ae, după cum a dezvăluit starul american de baschet Dennis Rodman, care a vizitat în repetate rânduri țara comunistă. Acesta a afirmat într-un interviu că s-a relaxat cu familia președintelui nord-coreean la plajă. În plus, el l-a descris pe Kim Jong-un drept “un tată bun”, care are “o familie frumoasă”.

Tatăl, Kim Jong Il ar fi avut patru partenere de viață. Astfel, actualul lider de la Phenian a decis să urmeze modelul tatălui său și să-și țină viața privată „la secret”. Televiziunea nord-coreeană a anunțat că Ri Sol-ju este soția sa în 2012, doar după ce au apărut mai multe speculații despre femeia care îl însoțește la evenimentele publice. Cei doi s-ar fi căsătorit însă cu trei ani mai devreme, respectiv în 2009.

×
Subiecte în articol: phenian copii familie viaţa
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close