Antena 3 CNN Externe Viața ei pare perfectă pe internet, dar trăiește într-o mizerie cruntă. Ce au găsit polițiștii când au intrat în apartament

Viața ei pare perfectă pe internet, dar trăiește într-o mizerie cruntă. Ce au găsit polițiștii când au intrat în apartament

Viața ei pare perfectă pe internet, dar trăiește într-o mizerie cruntă. Ce au găsit polițiștii când au intrat în apartament
Sursa foto: Foto: Instagram/okaylaaa
02 Mai 2018   •   16:30

Kayla Jenkins, cunoscută pe Instagram sub pseundonimul Okaylaaa, s-a mutat din apartamentul închiriat fără să plătească chiria și a lăsat în urmă o mizerie cruntă.

Când au vizitat apartamentul, proprietarii au găsit salteaua de pe pat murdară de machiaj și saci de gunoi plini în grădina din spatele clădirii.

Pe de altă parte, managerul Kaylei Jenkins neagă acuzațiile și susține că fata este„victima unei înscenări” și că apartamentul a fost curățat de mama ei, înainte ca Jenkins să se mute.

Cât despre datoria de 9.500 de lire sterline pentru chirie, Jenkins susține că ea datora doar jumătate din această sumă și că deja a plătit 1.950 de lire.

Potrivit proprietarilor, fata locuia cu cinci câini, patru pisici, trei iepuri, doi canari și doi porcușori de Guineea, cu toate că nu avea voie să aducă animale de companie în apartament. „Un polițist care a fost trimis la apartament a spus și el că era un miros greu în apartament”, a spus proprietara.

După ce a fost amenințată că va fi dată în judecată, fata a recunoscut că nu a plătit chiria integral, însă susține că nu a mai putut să facă bani întrucât suferă de depresie și nu a mai putut să lucreze, relatează The Sun.

×
Parteneri
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat
x close