Antena 3 CNN Externe Viaţa misterioasă a soţiei liderului nord-coreean Kim Jong Un

Viaţa misterioasă a soţiei liderului nord-coreean Kim Jong Un

Viaţa misterioasă a soţiei liderului nord-coreean Kim Jong Un
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
08 Dec 2017   •   22:24

În ciuda faptului că partenerul său de viaţă se află în „lumina reflectoarelor” la nivel mondial, foarte puţine se ştiu despre Ri Sol-ju, soţia liderului nord-coreean Kim Jong Un.

Potrivit rapoartelor sud-coreene, Ri Sol-ju are 28 de ani şi 3 copii împreună cu unul dintre cei mai controversaţi lideri ai lumii. S-a aflat că este soţia lui Kim în iulie 2012, când a fost prezentată oficial în timpul deschiderii unui parc de distracţii din Phenian, potrivit businessmagazin.ro.

Nu se ştie cu exactitate când Kim şi Ri s-au căsătorit; unii spun că nunta fi avut loc în 2009, iar alţii că s-au întâlnit în 2010, la un concert de muzică clasică.

Şi mai puţine se ştiu despre viaţa lui Ri înainte de a se căsători cu Kim. Conform rapoartelor menţionate, ea a studiat muzica în China şi a vizitat Coreea de Sud în 2005, într-o echipă de majorete a Coreei de Nord.

Pe de altă parte, Ri este pasionată de moda occidentală şi are gusturi scumpe. A fost criticată deseori că poartă genţi Dior şi Chanel în timp ce mulţi civili nord-coreeni se luptă cu sărăcia şi foametea.

×
Subiecte în articol: Kim Jong Un
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close