Antena 3 CNN Externe Viaţa noastră ar fi fost alta. Evenimentul care ar fi schimbat lumea, la un pas să i se întâmple lui Hitler

Viaţa noastră ar fi fost alta. Evenimentul care ar fi schimbat lumea, la un pas să i se întâmple lui Hitler

Viaţa noastră ar fi fost alta. Evenimentul care ar fi schimbat lumea, la un pas să i se întâmple lui Hitler
de O.P.    |    06 Ian 2012   •   08:05

Cum nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, gestul pe care l-a făcut un tânăr unui băieţel de 4 ani, care era la un pas să moară înecat, ar fi putut schimba istoria.

Băieţelul care s-a luptat cu moartea în apele râului Inn a devenit unul din cei mai sângeroşi dictatori din istorie, fiind responsabil pentru moartea a sute de milioane de oameni.

Johann Kuehberger, viitor preot, ar fi putut schimba istoria, dacă nu l-ar fi salvat de la moarte pe Adolf, care se zbătea să supravieţuiască în apa râului.

Hitler nu a spus niciodată nimic despre incident, însă în urmă cu puţin timp a fost găsit un ziar care data din 1894 şi în care era relatată povesta uimitoare:"Curentul râului era foarte puternic, iar apa - rece ca gheaţa, curgând direct din munte. Din fericire pentru băieţelul Adolf, fiul proprietarului casei unde locuia a reuşit să-l scoată la timp, salvându-i viaţa", scrie Daily Mail.





 

×
Subiecte în articol: Adolf Hitler istorie razboi
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close