Antena 3 CNN Externe "Vicele" lui Chavez crede că este ţinta asasinilor străini

"Vicele" lui Chavez crede că este ţinta asasinilor străini

"Vicele" lui Chavez crede că este ţinta asasinilor străini
24 Ian 2013   •   16:38

Vicepreşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a spus că forţele de securitate au deconspirat o tentativă de asasinat, ai cărui ţintă era el şi liderul Adunării Naţionale (AN) de la Caracas, transmite Al Jazeera.

Maduro a făcut publică această informaţie, miercuri, în timpul unui miting care a marcat 55 de ani de la căderea dictaturii.

"De câteva săptămâni, urmărim grupuri, care s-au infiltrat în ţara noastră cu scopul de a mă ucide pe mine şi pe şeful AN, Diosdado Cabello. După cum vedeţi, până acum nu au reuşit să-şi atingă scopul. Să nu vă mire măsurile care vor fi luate împotriva lor  zilele următoare. Criminalii care vin în ţara noastră nu merită milă", a spus Maduro, în faţa unui public fidel preşedintelui Hugo Chavez.

Chavez l-a desemnat pe Maduro succesorul său la putere, înainte de a pleca în Cuba, acolo unde a suferit o intervenţie chirurgicală.

De-a lungul vremii, guvernul venezuelean a acuzat de mai multe ori că extremişti străini au atentat la viaţa lui Chavez, încercând astfel să răstoarne regimul de la Caracas.
Luna trecută, Venezuela a expulzat un cetăţean francez, Frederic Laurent Bouquet, după ce acesta a stat patru ani în închisoare, fiind acuzat că plănuia să-l ucidă pe "El Prezidente".

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close