Antena 3 CNN Externe VIDEO! Copii fără MÂINI, în urma unor atacuri ale rechinilor, pe o insulă din Carolina

VIDEO! Copii fără MÂINI, în urma unor atacuri ale rechinilor, pe o insulă din Carolina

VIDEO! Copii fără MÂINI, în urma unor atacuri ale rechinilor, pe o insulă din Carolina
Sursa foto: Foto: Captură Youtube
15 Iun 2015   •   12:12

Un băiat în vârstă de 16 ani și o fată de 13 ani şi-au pierdut brațele stângi și au suferit şi alte leziuni grave în atacuri ale rechinilor, care au avut loc separat, în Oak Island din Carolina de Nord, au declarat autoritățile locale.

Adolescentii, care nu au fost încă identificaţi, au fost ajutaţi să treacă de la starea critică în care se aflau după atac, la una stabilă, după operaţia de la New Hanover Regional Medical Center din Wilmington, a declarat Martha Harlan, un purtător de cuvânt al spitalului.

"Brațul stâng al fetei a fost amputat de sub cot și a suferit leziuni tisulare mai mici la picior, în timp ce brațul stâng al băiatului a fost amputat de sub umăr."

"Fata a fost mușcată de un rechin în timp ce se afla în vizită la familia sa pe insula Brunswick County", a declarat Chris Anselmo, şeful pentru situaţii de urgenţă din Oak Island.Al doilea incident a fost raportat la 5:51, la numai aproximativ 2 mile departare.Managerul insulei Oak Island Town, Tim Holloman a spus că vizitatorii au fost încurajați să stea departe de apă. Departamentul Brunswick County va patrulara pe coastă cu elicopterul pentru a putea interveni şi preveni orice activitate periculoasă, a spus el.

"Oak Island este încă un loc sigur", a spus Holloman. "Acest lucru este foarte neobișnuit."

Anselmo este de acord: "Am fost aici 16 ani", a spus el. "Este pentru prima dată când ceva major s-a întâmplat."

SURSĂ: Youtube

×
Subiecte în articol: rechini atac adolescenti maini
Parteneri
Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață: A băut 12 pahare de vin la o terasă
x close