Antena 3 CNN Externe VIDEO! Imagini TERIFIANTE! Pilotul unui avion MOARE în urma unei ciocniri

VIDEO! Imagini TERIFIANTE! Pilotul unui avion MOARE în urma unei ciocniri

VIDEO! Imagini TERIFIANTE! Pilotul unui avion MOARE în urma unei ciocniri
Sursa foto: foto: Captură Youtube
01 Iun 2015   •   09:30

Pilotul unui avion a murit în urma unei ciocniri, în timpul unui show aerian.

Două avioane au luat parte la spectacolul aerian Alba Adriatica din Italia, soldat cu un accident aviatic în urma căruia unul dintre piloţi şi-a pierdut viaţa.

Spectatorii au privit îngroziţi spre cer, unde au observat cum cele două avioane s-au ridicat deasupra mării, după care se izbesc şi coboară brusc.

Cele două aeronave se aflau unul lângă celălalt în timpul show-ului, însă brusc, unul dintre piloţi pare că pierde controlul lovind şi celălalt avion, apoi amândouă se izbesc puternic de apa mării.

Din rapoarte reiese că unul dintre piloţi a reuşit să facă o aterizare de urgenţă în mare şi a supravieţuit. De altă parte, cel de-al doilea pilot, pe nume Marco Ribbi, în vârstă de 37 de ani, a fost găsit mort de scafandri.

Un martor a declarat pentru La Repubblica: "Am auzit prima dată un zgomot, apoi un zgomot neobişnuit, ne-am uitat în sus şi am văzut o bucată dintr-o aripă care a aterizat în apă."

 Luigi Wilmo Franceshetti este pilotul care a supravieţuit accidentului. Iar potrivit site-ul citat, acesta a suferit răni minore.

O investigaţie în urma coliziunii a fost deschisă de către procurorul adjunct al regiunii.

×
Subiecte în articol: pilot avion accident
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close