x close

Viktor Orban, invitat la Casa Albă după o discuție telefonică cu Donald Trump. ”I-am spus că sunt văzut drept oaia neagră în SUA”

de A.M.P    |    25 Noi 2016   •   23:48
Viktor Orban, invitat la Casa Albă după o discuție telefonică cu Donald Trump. ”I-am spus că sunt văzut drept oaia neagră în SUA” 482 Foto: Viktor Orban/Facebook

Controversatul prim-ministru ungar Viktor Orban, unul dintre cei mai mari susținători ai lui Donald Trump în Europa, afirmă că președintele ales al SUA l-a invitat la Washington, scrie The Independent.

"Am vorbit la telefon cu noul președinte al Statelor Unite și se poate spune că poziția noastră s-a îmbunătățit foarte mult. Donald Trump a fost clar că are o părere foarte bună despre Ungaria", a declarat Orban în presa locală.

”Donald Trump m-a invitat la Washington, iar eu i-am spus că nu am fost acolo de mult timp pentru că mereu sunt văzut drept ”oaia neagră”. A râs şi a spus că acelaşi lucru se spune şi despre el”, a adăugat Viktor Orban.
 
Viktor Orban a fost primul lider din întreaga lume care s-a grăbit să-l felicite pe DOnald Trump pentru victoria sa la alegeri, mai notează The Independent.

Citeşte mai multe despre:

Viktor Orban donald trump Alegeri SUA
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati