Antena 3 CNN Externe Vine sau nu sfârşitul lumii? Predicţiile mayaşe anunţă o catastrofă de proporţii

Vine sau nu sfârşitul lumii? Predicţiile mayaşe anunţă o catastrofă de proporţii

Vine sau nu sfârşitul lumii? Predicţiile mayaşe anunţă o catastrofă de proporţii
Sursa foto: Foto: wallpapers.free-review.net
16 Ian 2012   •   22:53

Vine sau nu sfârşitul lumii? Reporterii National Geographic impreuna cu un cercetător au străbătut trei continente pentru a găsi răspunsul la această întrebare. Şi au aflat un lucru cert. Dacă predicţiile mayase sunt adevărate, Pământul va trece printr-o catastrofă de proporţii. 
 
Echipa Naţional Geografic s-a deplasat în inima civilizatiei Maya, în Peninsula Yucatan din Mexic, în căutarea cheii care ar descifra secretul predicţiilor apocaliptice.

Una dintre cele mai mari civilizatii din istorie, mayaşii credeau că o dată la 5.200 de ani, lumea trebuia să renască. Pentru asta trebuia însă distrusă. Data exactă era stabilită în urma observaţiilor cereşti pe care le faceau astronomii din acea vreme.

Din câte se pare, pe 21 decembrie 2012 ei au prevăzut o "aliniere galactică" completă între Soare şi centru galaxiei sinonimă cu Apocalipsa.

Dacă asta se va întâmpla sau nu, rămâne de văzut. În ultimii ani, omenirea a trecut cu bine, numeroase sfârşituri ale lumii. Dintre toate, calendarul mayaş a stârnit însă, de departe, cel mai mare interes. Cu trei ani în urmă, la Hollywood a fost chiar turnat un film avându-l în rolul principal pe John Cusack.

 


×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close