Antena 3 Externe Violată în fața iubitului! Poliția a crezut că bărbatul glumește

Violată în fața iubitului! Poliția a crezut că bărbatul glumește

31 Mai 2017   •   09:12
Violată în fața iubitului! Poliția a crezut că bărbatul glumește Foto: freeimages.com/ Julia Freeman-Woolpert

Un bărbat, în vârstă de 26 de ani, a sunat cu disperare polițiștii spunându-le că iubita lui este violată lângă el, însă aceștia au crezut că glumește și nu au intervenit, potrivit Metro.

Cuplul a campat într-un camping de lângă Bonn, Germania, iar seara, un bărbat a intrat în cortul lor și i-a amenințat cu o macetă. Violatorul a târât fata la câțiva metri de cortul lor și a violat-o, în timp ce iubitul ei striga și apela cu disperare polițiștii.

Femeia care a preluat apelul a fost de-a dreptul ironică atunci când tânărul îi explica ce se întâmplă.După scenele de groază prin care au trecut tinerii, bărbatul și-a luat iubita și au început să meargă pe un drum principal, în speranța că vor găsi ajutor.

A sunat pentru a doua oară polițiști, dar nici de această dată nu păreau să îi ia în serios plângerea. După 30 de minute, polițiștii au ajuns la ei, ducând victima la spital, unde un examen mediacal a confirmat faptul că femeia a fost violată.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close