Violenţe de stradă în Londra din cauza reducerilor de Paşte (VIDEO)

04 Apr 2010   •   17:09
Violenţe de stradă în Londra din cauza reducerilor de Paşte (VIDEO) lupte

Atraşi de preţurile mici pe care le-a promis un lanţ de magazine londonez, zeci de oameni au luat cu asalt intrarea, înainte de a se deschide. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a linişti spiritele încinse de febra cumpărăturilor. Zece dintre reprezentanţii legii detaşaţi la faţa locului au fost răniţi în timpul luptelor ce s-au iscat, iar trei oameni au fost arestaţi pentru comportament necorespunzător în public. Autorităţile spun că nu au mai văzut niciodată aşa ceva.

Lanţul de magazine a introdus reduceri uriaşe pentru produsele comercializate în toată Europa şi America, dar a fost pentru prima dată când făceau acest lucru în Marea Britanie.

Vestea s-a răspândit, în special pe Facebook, dar, în cele din urmă, managerii lanţului de magazine s-au văzut forţaţi să pună capăt campaniei de reduceri dând vina pe comportamentul violent al clienţilor.

Totuşi, după ce s-au asigurat că securitatea şi ordinea sunt asigurate, şefii lanţului de magazine au reintrodus reducerile substanţiale de Paşte.Antena3.ro
Parteneri
x close