Antena 3 CNN Externe Vladimir Jirinovski, apropiatul lui Vladimir Putin, a murit

Vladimir Jirinovski, apropiatul lui Vladimir Putin, a murit

Veaceslav Volodin, președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, a anunțat moartea liderului formaţiunii naţionaliste Partidul Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski.

Vladimir Jirinovski, apropiatul lui Vladimir Putin, a murit
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2022   •   13:35

Anunțul a fost făcut pe o rețea socială. 

După o suferință gravă și îndelungată, Vladimir Volfovici Jirinovski a murit. Un politician strălucitor, talentat, un om care a înțeles profund cum funcționează lumea și a prevăzut multe. A fost mereu în centrul evenimentelor, a scris Volodin pe canalul său Telegram. potrivit realitatea.md

Vladimir Jirinovski avea 75 de ani.

Pe data de 25 martie, presa rusă anunța moartea liderul naționalist Vladimir Jirinovski, internat într-un spital din Moscova în stare gravă din cauza complicațiilor COVID-19. Ulterior zvonurile privind decesul au fost infirmate. 

Anunţul decesului fusese făcut de către senatorul Alexander Pronyushkin. Vladimir Jirinovski anunţase anterior că se vaccinase de nu mai puţin de 8 ori. 

''Sper că simpatizanţii şi colegii de partid ai lui Jirinovski nu-i vor urma exemplul. Poate fi foarte periculos'', a avertizat atunci virusologul rus, Serghei Netiosov, despre vaccinarea cu doze ''booster'' multiple.

Vestea morţii a fost infirmată la scurt timp de către Veaceslav Volodin, preşedintele Dumei de Stat: „Starea lui de sănătate este cu adevărat gravă. Astăzi a fost supus unei tomografii. Suntem îngrijorați pentru el, medicii luptă pentru viața lui. El însuși este un om grozav. Să-i dorim însănătoșire grabnică”, a declarat Volodin, citat tot de RIA Novosti.

De menționat că încă de la începutul lunii februarie se vehicula că Vladimir Jirinovski, a fost spitalizat într-o instituție medicală de la Moscova, având probleme de sănătate pe fondul infecției cu noul coronavirus.

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Jirinovski
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close