Antena 3 CNN Externe Vladimir Jirinovski ameninţă că va lua cu asalt ambasada Olandei: "Noi vom lovi puternic în frunte şi în nas"

Vladimir Jirinovski ameninţă că va lua cu asalt ambasada Olandei: "Noi vom lovi puternic în frunte şi în nas"

Vladimir Jirinovski ameninţă că va lua cu asalt ambasada Olandei: "Noi vom lovi puternic în frunte şi în nas"
10 Oct 2013   •   16:57

Vladimir Jirinovski a declarat că Partidul Liberal Democrat din Rusia va organiza un pichet în faţa Ambasadei Olandei din Moscova.
Prin această iniţiativă, controversatul politician doreşte să-şi exprime protestul faţă de bătaia încasată de Dmitry Borodin, un diplomatul rus acreditat la Haga.

"Noi nu trăim după principiul: ne-au dat o palmă pe obraz, iar noi îl întoarcem şi pe celălalt. Noi vom lovi puternic în frunte, în nas", a declarat Jirinovski în stilul său caracteristic. "Ceea ce i s-a întâmplat lui Borodin este o provocare în adevăratul sens al cuvântului şi o încălcare flagrantă a Convenţiei de la Viena", a continuat pe acelaşi ton virulent politicianul rus.

"Chiar dacă este beat criţă, dar el rămâne un diplomat. Chiar dacă a furat ceva, el este tot un diplomat. Inviolabilitatea are acelaşi sens în toate limbile. Nu aveşi dreptul nici măcar să vă apropiaţi, să puneţi întrebări. A ucis, nu aveţi dreptul să faceţi nimic. Propria ambasadă îl va trimite acasă, unde va fi judecat pentru faptele sale. Acesta este sensul inviolabilităţii", a mai spus Jirinovski.

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close