Antena 3 Externe Vladimir Jirinovski solicită retragerea Premiului Nobel lui Barack Obama

Vladimir Jirinovski solicită retragerea Premiului Nobel lui Barack Obama

de Antena3.ro    |    22 Mar 2011   •   18:25
Vladimir Jirinovski solicită retragerea Premiului Nobel lui Barack Obama
Sursa foto: Foto: Mediafax
Ultranaţionalistul rus Vladimir Jirinovski a solicitat Comitetului Nobel retragă Premiul Nobel pentru Pace acordat preşedintelui Statelor Unite, Barack Obama. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii formaţiunii acestuia, Partidul Liberal-Democrat din Rusia (LDPR), citaţi de Ria Novosti.

"Evenimentele din Libia reprezintă încă un act de agresiune din partea trupelor NATO şi în special din partea Statelor Unite. Este vorba de un act flagrant de politică de tip colonial. Este vorba şi de o ingerinţă brutală în afacerile interne ale unui stat independent, singurul obiectiv fiind obţinerea controlului asupra resurselor de petrol şi asupra regimului libian, nu salvarea poporului acestei ţări", a declarat Jirinovski, pentru sursa citată.

Vladimir Jirinovski va avea, săptămâna aceasta, o întrevedere cu ambasadorul libian la Moscova, Amir Al-Arabi, pentru a afla informaţii despre situaţia din Libia.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close