Antena 3 Externe Vladimir Putin a pilotat un monopost F1 Renault, la Sankt Petersburg

Vladimir Putin a pilotat un monopost F1 Renault, la Sankt Petersburg

de Antena3.ro    |    07 Noi 2010   •   18:10
Vladimir Putin a pilotat un monopost F1 Renault, la Sankt Petersburg
Sursa foto: Foto: Video News

Televiziunile ruse l-au prezentat duminică pe premierul Vladimir Putin îmbrăcat în combinezon şi cu cască, în timp ce pilota un monopost Renault de Formula 1, la bordul căruia a atins o viteză de 240 de kilometri/oră, relatează AFP.
    
Serviciul de presă al Guvernului a precizat că Putin a pilotat timp "de mai multe ore" un monopst Renault pe un circuit construit în apropiere de Sankt Petersburg, atingând o viteză de 240 de kilometri/oră.
   
Grupul Renault-Nissan, prezent pe piaţa rusă cu o participare la Avtovaz (producătorul autoturismelor Lada) şi a cărui echipă de Formula 1 include şi un pilot rus, a organizat în cursul săptămânii, la Sankt Petersburg, o demonstraţie cu maşinile sale de curse.
   
Canalul de televiziune NTV a prezentat vehiculul de culoare galbenă, în timp ce efectua manevre cu viteză redusă pe o pistă umedă.
   
Apartent destins, Putin a glumit în timp ce se instala în monopost, afirmând că avea la dispoziţie mai mult spaţiu în prima sa maşină, un modest Zaparojeţ sovietic. "Nu e rău pentru prima dată", a spus el la coborârea din vehicul.
   
Putin a încheiat în octombrie un acord pentru organizarea unui Grand Prix la Soci, începând din 2014.

 

   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close