Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin: "Avem și noi arme nucleare! Vom folosi toate mijloacele pentru a ne apăra"

Vladimir Putin: "Avem și noi arme nucleare! Vom folosi toate mijloacele pentru a ne apăra"

Vladimir Putin susține că va ”folosi orice mijloace” pentru a apăra țara, amenințând că Rusia deține arme nucleare. ”Vom folosi toate resursele pe care le avem pentru a ne apăra poporul”, a spus liderul rus, miercuri dimineața, într-un discurs în care a anunțat mobilizarea parțială.

Vladimir Putin: "Avem și noi arme nucleare! Vom folosi toate mijloacele pentru a ne apăra"
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    21 Sep 2022   •   09:51

”NATO a discutat să se folosească de armele nucleare împotriva Rusiei. Avem și noi arme. Vom folosi toate mijloacele pentru a ne apăra.  

Occidentul a șantajat Rusia, dar Rusia are multe arme cu care să răspundă. Vom folosi toate resursele pe care le avem pentru a ne apăra poporul.

Ministerul Apărării a fost instruit de către mine să definească statul legal al acestor unități și al republicilor Lugansk și Donețk. Trebuie să acordăm atenție specială pentru aprovizionarea Donbasului cu tehnologie și muniție”, a anunțat Vladimir Putin

Liderul rus a explicat că toți cetățenii aflați în rezervă vor fi mobilizați. 

”Este necesar să luăm o decizie urgentă pentru a ne proteja poporul în ținuturile eliberate. De aceea am cerut Ministerului Apărării să fie de acord cu mobilizarea parțială. Decretul a fost deja semnat, mobilizarea parțială începe astăzi.  

Toți cetățenii care vor fi mobilizați vor avea statut de forță armată deplină. Doar cei care sunt în rezervă vor fi înrolați. Ei vor fi antrenați suplimentar, având în vedere că e o operațiune specială”, a mai spus Putin. 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close