Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin este bolnav de cinci ani și este înconjurat permanent de o echipă de medici

Vladimir Putin este bolnav de cinci ani și este înconjurat permanent de o echipă de medici

Vladimir Putin ar fi bolnav de cinci ani și este înconjurat constant de o echipă de medici care îi monitorizează starea de sănătate.

Vladimir Putin este bolnav de cinci ani și este înconjurat permanent de o echipă de medici
Sursa foto: hepta
de Alexandra Ionescu    |    21 Mai 2022   •   16:34

Vladimir Putin a dispărut în mod constant din ochii publicului și a fost însoțit de peste o duzină de medici de top din 2017.

Personajul său robust a fost afectat de rapoartele că suferă de cancer și boala Parkinson, vehiculate în media.

Se pare că imaginea lui indestructibilă ar fi putut face parte dintr-un șiretlic elaborat pentru a-și ține starea de sănătate departe de lumina reflectoarelor.

Înfățișarea sa drastică schimbată, de la om puternic la unul bolnav, a stârnit, de asemenea, suspiciuni că este grav bolnav.

Putin, în vârstă de 69 de ani, a avut o serie de pauze ciudate în ultimii cinci ani, precum și numeroase vizite la medic.

Institutul de presă independent rus Proekt i-a analizat absențele mari și a constatat că este urmărit în mod constant de o armată de medici.

Ei au comparat datele medicilor cu programul lui Putin și au calculat că între cinci și 13 medici l-au urmărit tot timpul pe prreședinte în 2016 și 2017.

Acești medici au inclus un specialist ORL, un specialist în boli infecțioase, un neurochirurg și un oncolog, printre alții.

Putin apoi a dispărut din ochii publicului în noiembrie 2016 timp de aproximativ șase zile, apărând doar în întâlniri preînregistrate.

Proekt a constatat că 12 medici specialiști s-au internat în spitalul din Soci, situat în apropierea uneia dintre reședințele președintelui Rusiei.

Neurochirurgii, medicul său personal și un specialist în reabilitare au fost toți la îndemână, alimentand zvonurile că nu se simțea bine.

Putin a dispărut apoi în august 2017, iar jurnaliștii de la Proekt au pretins că medicul oncolog-chirurg de top, Evgeny Selivanov, a început să-l viziteze.

Ei au spus că expertul în cancer l-a văzut de 35 de ori în patru ani, doar specialiștii ORL l-au văzut mai des.

Teza lui Selivanov se intitulează: „Particularități ale diagnosticului și tratamentului chirurgical al pacienților vârstnici și senili cu cancer tiroidian”.

Putin a suferit și o cădere urâtă în 2017 în timpul unui joc de hochei pe gheață.

În anul următor, în februarie 2018, liderul de la Kremlin a dispărut din nou. Oficialii au susținut că ”a răcit”

Teama de COVID

Până în 2019, Proekt susține că avea o medie de nouă medici care îl însoțeau.

Cu toate acestea, pandemia de COVID a fost cea care a semnalat cu adevărat posibilele preocupări legate de sănătate ale lui Putin.

Potrivit The New York Times, Putin a impus măsuri stricte de carantină tuturor celor care trebuiau să-l vadă în persoană.

Vizitatorii au fost forțați să se izoleze timp de două săptămâni înainte de întâlnirea lor programată, și au trebuit să se dezinfecteze trecând printr-un tunel special conceput pentru aceasta, cu sterilizant și lumini UV.

Sănătatea lui Putin a fost intens studiată în urma războiului din Ucraina, iar zvonurile au continuat să crească în urma paradei militare din 9 mai, când președintele  a fost văzut ținând o pătură peste picioare.

În cea mai recentă apariție video, bărbatul de 69 de ani a părut să aibă fața umflată în timp ce se agită și strânge strâns de brațul scaunului.

Un oncolog a susținut că Putin ar putea suferi din cauza efectelor  „chimioterapiei”, informează The Sun.

 

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Rusia boala cancer lider
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close