Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin a cerut industriei de apărare să producă mai mult și mai repede: ”Studiați armele NATO”

Vladimir Putin a cerut industriei de apărare să producă mai mult și mai repede: ”Studiați armele NATO”

Vladimir Putin a cerut, marţi, industriei de apărare să producă mai multe arme şi mai repede, dar și să asigure aprovizionarea trupelor cu armamentul necesar. Mai mult decât atât, președintele rus a cerut să fie studiate armele NATO, potrivit publicației ruse TASS.

Vladimir Putin a cerut industriei de apărare să producă mai mult și mai repede: ”Studiați armele NATO”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    20 Sep 2022   •   19:42

”Trebuie și putem să le studiem, să ne creștem calitativ capacitățile și, pe baza experienței acumulate, să ne îmbunătățim acolo unde este necesar, echipamentele, armele noastre”, a declarat Vladimir Putin la o întâlnire cu reprezentanții industriei de apărare. 

Președintele rus a precizat că îmbunătățirea armelor rusești se va face din prima linie a războiului din Ucraina.

”Eu vreau să le mulțumesc pentru asta. Aceasta nu este doar o atitudine responsabilă față de afaceri. Acesta este, într-o anumită măsură, eroism și asta aduce o contribuție uriașă la îmbunătățirea echipamentului militar folosit în timpul ostilităților”, a mai spus Putin.

Vladimir Putin a recunoscut faptul că industria de apărare se confruntă cu probleme din cauza sancțiunilor.

”Este necesară implementarea integrală a tuturor programelor de substituire a importurilor, care în alte domenii nu sunt atât de importante și nici atât de esențiale. Dar aici este necesar”, a mai declarat Putin, citat de Digi24.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Rusia Război Ucraina
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close