Antena 3 CNN Externe "Trebuie să îi oprim cu orice cost!". Vladimir Putin, îngrijorat pentru prima dată de la începutul războiului

"Trebuie să îi oprim cu orice cost!". Vladimir Putin, îngrijorat pentru prima dată de la începutul războiului

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, s-a arătat îngrijorat pentru prima dată de la începutul războiului în Ucraina, de situaţia din propria ţară.

"Trebuie să îi oprim cu orice cost!". Vladimir Putin, îngrijorat pentru prima dată de la începutul războiului
Sursa foto: Profimedia Images
de Alin Tarnovschi    |    02 Iun 2023   •   14:37

Vladimir Putin a participat, astăzi, la o şedinţă a Consiliului de Securitate al Rusiei, ocazie cu care şi-a arătat îngrijorarea faţă de situaţiile de pe teritoriul Rusiei aflat la graniţa cu Ucraina.

Preşedintele Federaţiei Ruse le-a cerut membrilor Consiliului de Securitate să se concentreze pe asigurarea securităţii interne, având în vedere eforturile intense ale "inamicului" de a "complica lucrurile în Federaţia Rusă". Putin a declarat că răuvoitorii nu trebuie lăsaţi să destabilizeze Rusia.

"Trebuie să facem toate eforturile posibile pentru a nu le permite să facă acest lucru sub nicio formă. Trebuie să îi oprim cu orice cost!", a declarat Vladimir Putin.

Declaraţiile lui Putin de la Consiliul de Securitate de astăzi vin în contextul înmulţirii informaţiilor legate de atacuri cu drone şi rachete în mai multe regiuni situate la graniţa cu Ucraina.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Război Ucraina
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close