Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin le ia apărarea spionilor ruşi arestaţi în SUA şi îl ameninţă voalat pe cel care i-a trădat (VIDEO)

Vladimir Putin le ia apărarea spionilor ruşi arestaţi în SUA şi îl ameninţă voalat pe cel care i-a trădat (VIDEO)

Vladimir Putin le ia apărarea spionilor ruşi arestaţi în SUA şi îl ameninţă voalat pe cel care i-a trădat (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
25 Iul 2010   •   22:05


Spionii ruşi au fost descoperiţi pentru că au fost trădaţi. Acuzaţia îi aparţine lui Vladimir Putin. Premierul Rusiei l-a ameninţat voalat pe trădător după o întâlnire cu cei zece spioni extrădaţi din Statele Unite.

Putin le-a luat apărarea spionilor ruşi deconspiraţi în Statele Unite într-o conferinţă de presă în Ucraina. Întrebat de jurnalişti dacă Moscova se va răzbuna, premierul a precizat că ar fi nepotrivit să vorbească despre acest subiect.

Putin a fost el însuşi ofiţer KGB. Premierul i-a asigurat pe jurnalişti că spionii duc o viaţă dură şi că se expun permanent pericolelor.

Cei zece ruşi au admis în faţa judecătorilor americani că sunt spioni şi au fost extrădaţi în schimbul a patru agenţi secreţi americani.

Ei au fost transportaţi în Viena, unde a avut loc schimbul dintre cele două ţări. Presa internaţională a scris că schimbul de spioni a fost cel mai important dintre cele doua mari puteri după Războiul Rece.



Antena 3

×
Subiecte în articol: agenti Rusia premier spioni Vladimir Putin SUA KGB
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close