Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin, lovit în plin de asta. Ruşii vor să facă REVOLUŢIE pentru a doborî de la putere actualul regim

Vladimir Putin, lovit în plin de asta. Ruşii vor să facă REVOLUŢIE pentru a doborî de la putere actualul regim

Vladimir Putin, lovit în plin de asta. Ruşii vor să facă REVOLUŢIE pentru a doborî de la putere actualul regim
de O.P.    |    24 Oct 2012   •   11:54

Lacrimile pe care Vladimir Putin le-a vărsat în seara în care a câştigat alegerile nu i-au impresionat pe ruşii care cred că numai dacă vor ieşi în stradă vor reuşi să schimbe actuala putere de la Kremlin.

Potrivit unui studiu realizat de Centrul pentru cercetări strategice din Moscova, ruşii îşi doresc din ce în ce mai mult "o nouă revoluţie", scrie Lenta.ru.

Un procent zdrobitor de 66% se declară nemulţumite de actuala conducere a ţării, mai ales pentru că legislaţia ce priveşte manifestaţiile publice s-a înăsprit foarte mult. Duma Rusiei a votat o lege prin care protestatarii care participă la mitinguri neautorizate să fie sancţionaţi cu amenzi de până la 50.000 de dolari.

Încrederea populaţiei în actualul preşedinte, Vladimir Putin, a scăzut dramatic cu 42% în luna septembrie - cel mai jos nivel de după 2003.

Mai mult, cei intervievaţi consideră că în Rusia nu pot avea loc alegeri democratice, iar rezultatul ultimelor alegeri nu a fost unul real.






×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close