Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin, optimist cu privire la economia Rusiei. Ce planuri are Moscova

Vladimir Putin, optimist cu privire la economia Rusiei. Ce planuri are Moscova

Vladimir Putin s-a arătat optimist cu privire la economia Rusiei. El a spus că va rămâne deschisă și a dezvăluit care sunt planurile de viitor.

Vladimir Putin, optimist cu privire la economia Rusiei. Ce planuri are Moscova
Sursa foto: Hepta / Sputnik / Mikhail Metzel
de Cerasela Stafie    |    24 Mai 2022   •   15:44

Economia rusă va rămâne deschisă, spune Putin. Potrivit președintelui rus, țara sa va extinde cooperarea cu acele țări care sunt interesate de un parteneriat reciproc avantajos

”În noile condiții, economia rusă va fi cu siguranță deschisă”, a spus el la o întâlnire de marți. ”În plus, vom extinde cooperarea cu acele țări care sunt interesate de parteneriate reciproc avantajoase”, a anunțat liderul de la Kremlin prin intermediul agenției de presă rusă de stat TASS.

Potrivit acestuia, ”o serie întreagă de probleme sunt importante aici. Aceasta este organizarea unei infrastructuri convenabile de plată în monede naționale, stabilirea de legături științifice și tehnologice și, bineînțeles, creșterea capacității lanțurilor logistice, creșterea eficienței acestora și crearea de noi rute pentru transportul mărfurilor”, a enumerat președintele.

”În ultimele luni, importanța strategică a acestei lucrări a crescut semnificativ”, a subliniat Putin. El a remarcat necesitatea diversificării fluxurilor de transport din cauza dorinței unor țări de a ”închide pentru Rusia”.

”Acțiunile unor țări, dorința lor de a închide pentru Rusia, nu de a închide Rusia, dar mai ales de a închide pentru Rusia chiar și în dezavantajul lor, au arătat cât de importantă este diversificarea promptă a fluxurilor de transport în zilele noastre, extinderea coridoarelor către partenerii previzibi și responsabi”, a spus el.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin economie Rusia
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close