Antena 3 CNN Externe Imagini virale cu Vladimir Putin! Look-ul inedit pe care îl avea la începutul anilor ’90

Imagini virale cu Vladimir Putin! Look-ul inedit pe care îl avea la începutul anilor ’90

O televiziune finlandeză a făcut rost de imagini surprinzătoare cu Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a fost surprins în trening, jucând tenis de masă. Ceea ce uimește este look-ul pe care acesta îl avea la acea vreme.

de Laura Dinu    |    25 Sep 2023   •   12:53

Videoclipul a fost filmat în timpul unei vacanțe de 1 Mai, din 1990, care a avut loc la scurt timp după ce Vladimir Putin, pe atunci ofițer KGB în vârstă de 40 de ani, devenise consilierul lui Anatoli Sobceak, primarul oraşului Sankt Petersburg la acea vreme. 

În imagini, Putin şi edilul sunt surprinși jucând tenis de masă şi darts alături de gărzile lor de corp. 

Imaginile au fost surprinse la o vilă de oaspeți deținută de o companie finlandeză care a importat lemn din Rusia. Locuința este amplasată pe insula Torsö, la aproximativ 100 de kilometri de Helsinki, pe coasta sudică a Finlandei. 

Putin s-a întors la Sankt Petersburg în 1990, după ce a petrecut cinci ani ca ofițer de informații KGB în orașul Dresda din Germania de Est. El s-a alăturat echipei lui Sobceak şi a devenit șeful Comisiei pentru relații externe, fiind responsabil pentru acordurile comerciale şi investițiile străine. 

Primele acuzații de corupție la adresa lui Putin datează din această perioadă, precizează jurnaliștii The Guardian. Putin susține însă că a demisionat din KGB în august 1991 în semn de protest față de lovitura de stat eșuată împotriva lui Mihail Gorbaciov.

Potrivit sursei YLE, Putin a confirmat că lucra pentru agenția de spionaj în timpul vizitei. 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close